DE NIEUWE GENERATIE

Wie is TEDi?

3.000 winkels in heel Europa in 15 landen: Dat maakt het in 2004 in Dortmund opgerichte bedrijf tot een van de leiders in de non-foodsector.

In onze winkels bieden wij een breed assortiment dat verrast: of het nu gaat om decoratie, huishoudelijke artikelen, schrijfwaren of doe-het-zelf artikelen - bij TEDi vindt u alles onder één dak en kunt u zich laten inspireren door de verscheidenheid, actuele trends en coole gadgets. Met onze producten kunt u uw creativiteit de vrije loop laten, uw huis verfraaien en het dagelijks leven vergemakkelijken. 

Dankzij ons grote winkelnetwerk is TEDi voor iedereen gemakkelijk bereikbaar - overal: want we voelen ons zowel in steden als op het platteland thuis.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties, ontwikkelen ons inrichtingsconcept voortdurend en passen ons in een oogwenk aan nieuwe marktomstandigheden aan - blijven flexibel.

Wij weten dat goede dingen niet duur hoeven te zijn. Daarom volgen wij een economische en duurzame groeikoers en bewijzen wij dat eerlijke prijzen, goede kwaliteit, duurzaam engagement en een gevarieerd aanbod elkaar niet uitsluiten. Wilt u TEDi beter leren kennen, neem dan een kijkje in onze geschiedenis.